Маникюр
5 стилни предложения за маникюр, които са подходящи за всеки

Красивите и добре поддържани ръце винаги привличат вниманието. Няма значение дали ноктите ви са дълги или къси, основното е, че дизайнът и покритието изглеждат хармонично. Какъв маникюр е на мода? Представяме ви пет стилни предложения, които никога не остаряват и винаги могат да привлекат вниманието върху вашите ръце!Червен маникюр


Червен маникюр

Важно е да не забравяме за правилото - във всичко трябва да има мярка! Подобно на малка черна рокля, червеният маникюр никога няма да излезе от стил. Червеният лак изглежда едновременно стилно и агресивно, дори да е чист цвят без рисунки и декоративни елементи. Но това не означава, че не бива да добавяте кристали, камъни, люспи или други декоративни елементи.

продължава>
 
Фън Шуй маникюр


Какво е Фън Шуй маникюр?

Този въпрос е получил много мнения и становища.  Някои активно прилагат тази теория за споделяне на своите постижения и препоръчват на клиентите си Фън Шуй маникюр.

продължава>
 
Запечатване на ноктите

"Запечатване" на ноктите - процедура, която позволява да се върне на крехките и чупливи ноктите  здравето, силата и красотата! Ако ноктите ви в момента не преживяват не е най-добрите си времена, запечатването е това, от което те имат нужда. В края на краищата, това е не друго освен интензивно лечение на ноктите, за да се предпазят от изсъхване и белене и укрепва и стимулира растежа им.

продължава>
 
Електрически маникюр

Тази процедура се прави в салон, в домашни условия изпълнението на електрически маникюр е просто невъзможно. Осносно хигиената в електрически маникюр се ползват различни инструменти, задължително стерилизирани. При изпълнението на първата част се прави ръчно, втората  с електрическа пила.

продължава>
 
Изсъхване на лака

Има няколко начина за ускоряване на изсъхването на лака за нокти:

- Професионалистите традиционно използват бързосъхнещ лак за нокти или изсушител. Те се полагат на повърхността на нокътя и максимално ускоряват процедурата по сушене на лака;

продължава>
 
Как да изберем лак за педикюра?

 

Основното нещо за перфектния педикюр е да изберете правилния лак.
Какъв цвят би бил най-подходящ за педикюр? За да направите ноктите ви да изглеждат чисти и спретнати, може да използвате прозрачен лак. Този лак е подходящ за краката, които нямат идеална форма на ноктите. Той ще добави здравословен блясък и ще привлече вниманието на околните. 

 

продължава>
 
Гел-лакове Cacee

Американската компания CACEE знае какво точно се изисква за наистина модерен маникюр, така че тя пусна нов гел-лак продукт за покриване на ноктите - GP GEL POLOSH CACEE. Много усилия и време са прекарани в търсене на нова формула, която да направи маникюра не само красив, но и траен. Експертите са разработили формула, в която комбинират най-достойните качества на гела, за да се изгради и конвенционално лак покритие.

продължава>
 
Модата в маникюра - 2012

Тенденции в маникюра 2012Ах тази мода! Колко хора й се възхищават. Колко хора се опитват да се вслушват и да я следват. А има и хора, които открито я отричат и ненавиждат. Накратко, ще поговорим за модата, която може би не е за капризните дами!

Толкова много различни хора работят неуморно, за да измислят нов стил за всеки предстоящия сезон. Полагат всичките си усилия, за да направят живота ни по-ярък, по-красив, по-интересен. Огромни благодарности за тези им грижи! А дали модните тенденции съвпадат с вкуса ни е въпрос на лична преценка.

Модата съществува във всичко: дрехи, обувки, прически, бижута, аромати, интериор и дори в колите. Тя варира от година на година, от сезон на сезон. За съжаление, всичко това малко засенчева модата в маникюра. Аз лично не мисля че това е честно! Ноктите също имат настоящите тенденции, които не бива да бъдат пренебрегвани, ако се считате за модерен и стилен човек. Когато се срещаме с нови хора, първо обръщаме внимания на цялостната визия, но малко след това започваме да разглеждаме детайлите. И така попадаме на ноктите на събеседника ни.

продължава>
 
«НачалоПредишна1234СледващаКрай»

Страница 1 от 4


Абонамент

feed-image Абонирай се

Реклама

Онлайн магазин Арт Нокти


Protected by Copyscape Online Plagiarism Tool