Ноктопластика
АКРИЛ


Акрилът често се използва за изкуствените нокти. Той е много популярен сред жените, които искат дълги нокти, но имат затруднения с израстването на техните естествени нокти. Този вид ноктопластика най-широко се използва от жени, които винаги са в движение или твърде заети и искат да запазят ноктите си дълги, красиви и добре поддържани.

Първоначално акрилът се е използвал в стоматологията, а първите изкуствени нокти са изградени именно от акрил. Но оттогава нещата са се променили и в момента акрила е по-приспособен за ноктите, а не за зъбите. Полимеризацията на акрила може да бъде различна, както и времето необходимо за нея (от няколко секунди до няколко минути). След втвърдяването на акрилните нокти трябва да се обработят като се изравнят неравностите, ноктите се оформят и полират перфектно.

продължава>
 
Опасни УВ лампи!

От Комисия за защита на потребителите уведомяват потребителите, че на пазара са пуснати в продажба опасни УВ лампи (9W и 36W). Тези продукти не отговарят на основните компоненти от целите за безопасност, изброени в Таблица 3 на Регламентите за Електрическо Оборудване (Безопасност) 1994. Употребата им може да предизвика електрически удар, който да нарани клиента. Тези лампи се продават предимно чрез часни обяви пускани в сайтове за обяви в Интернет. Цените им са доста по-ниски от реалните, но на външен вид са еднакви и това заблуждава потребителите. В случай, че попаднете на такава обява, се свържете с КЗП и дайте данните на продавача.

 
Каква УВ лампа ми е нужна?


Всяка начинаеща маникюристка си задава въпроса за това каква УВ лампа да използва. На първо място, трябва да я изберете според мястото, на което ще я използвате.

продължава>
 
Ноктопластика с гел

Знаете колко е трудно да имаме идеални нокти, затова тук на помощ се появява методът за удължаване на ноктите наречен ноктопластика. Има няколко метода за изграждане на нокти.

продължава>
 
Ноктопластика с акрил
Безспорно е най-добре да отглеждаме едни естествени, здрави и красиви нокти, но ако не можем да ги пуснем или имаме някакъв проблем с ноктите можем да използваме различните методи на ноктопластика. Относно въпросите на какъв вид ноктопластика да се спрем, преценката би трбявало да е на маникюристката, на която сте се доверили, а Вие като клиент е най-важно да сте доволни и методът да бъде траен и щадящ ноктите Ви.
продължава>
 
Видове ноктопластика
Съществуват няколко основни технологии за ноктопластика с:

* Акрил
* Гел
* Акригел
* Фибро стъкло
* Дипинг


Най-често се работи с гел и акрил, а може би се питате кой метод е по-добър. Много хора предпочитат само една от тези технологии и дори отричат другите. За да ви помогнем да разберете какво представляват тези технологии, ще ви разкажем малко повече за всяка от тях. Изборът остава ваш!
продължава>
 
Още статии...
«НачалоПредишна12СледващаКрай»

Страница 1 от 2


Абонамент

feed-image Абонирай се

Реклама

Онлайн магазин Арт Нокти


Protected by Copyscape Online Plagiarism Tool